Ainekset
2 dl Dansukker Ruokokidesokeria
6 dl vehnäjauhoja
2 tl kanelia
1 ½ tl neilikkaa
3 tl leivinjauhetta
4 dl kuivattua hedelmäsekoitusta (esim. ananas, papaija, iso rusina)
225 g margariinia tai voita sulatettuna
1 dl Dansukker Tummaa siirappia
5 kananmunaa
1 prk (200 g) kermaviiliä
Kuorrutus
1 pkt (500 g) Dansukker Tomusokeria
2 ½ dl vispikermaa
Ohjeet
1. Mittaa sokeri, jauhot, mausteet, leivinjauhe ja hedelmät kulhoon. Sekoita ja tee ainesten keskelle kuoppa.
2. Kaada sulatettu rasva, siirappi, kermaviili ja rikotut munat kuoppaan. Sekoita tasaiseksi ja kaada taikina leivinpaperoituun vuokaan (28 x 23 cm). Tasoita pinta.
3. Paista 200 asteessa noin 25 minuuttia. Jäähdytä.
4. Sekoita vispikermaa tomusokeriin pienissä erissä kunnes saat tahnamaisen kuorrutuksen. Levitä kuorrutus kakkulevyn päälle ja vähän reunoillekin. Siirrä kakkulevy jääkaappiin ja anna kuorrutuksen kovettua noin 30 minuuttia ennen paloittelua. Maku on parhaimmillaan 1–2 päivän kuluttua leipomisesta. Säilytä jääkaapissa.
5. Koristele pikkukakkuset marsipaanikuvioilla, pakkaa kauniisti ja anna lahjaksi.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Sitrushedelmien aika
Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.
Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!
Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.
Kuumaa juomaa
Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.
Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.