Ainekset
1/2 l maitoa
50 g hiivaa
3/4 dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
1 tl suolaa
1/2 dl öljyä
100 g pinaattia
6 dl vehnäjauhoja
2 dl ruisleseitä
100 g juustoraastetta
1 dl paahdettuja, suolattuja kurpitsansiemeniä
Ohjeet
Liuota hiiva kädenlämpöiseen maitoon. Sekoita joukkoon siirappi, suola, öljy, silputtu pinaatti ja vehnäjauhot sekä ruisleseet. Lisää joukkoon vielä juustoraaste ja kurpitsansiemenet, sekoita tasaiseksi.
Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja anna kohota lämpimässä paikassa. Paista 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Leikkaa ruuduiksi ja tarjoa seurana levitteitä tai leikkeleitä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Muista tehdä ajoissa simaa!
Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla
Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.