Ainekset
800 g kohmeisia marjoja (esimerkiksi mansikoita, mustikoita, vadelmia, mustaherukoita)
1/2 dl Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
1/2 dl luomuappelsiinista puristettua mehua
1/2 tl luomuappelsiinin kuoriraastetta
50 g halvaa
Ohjeet
Laita jäiset marjat tarjoilukulhoon. Mittaa kasariin siirappi, appelsiinista puristettua mehua ja hyvin pestyn appelsiinin kuoriraaste. Kiehauta liemi ja kaada marjojen joukkoon, anna maustua noin tunti.
Ripottele pinnalle murustettua halvaa. Tarjoa lisäksi halutessasi vaahdotettua kermaa tai vaniljakastiketta.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Sitrushedelmien aika
Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.
Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!
Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.
Kuumaa juomaa
Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.
Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.