Ainekset
500 g porsaan sisäfileetä
8 salottisipulia
200 g herkkusieniä
voita tai margariinia
suolaa, pippuria
2 rkl dijoninsinappia
1 rkl Dansukker Ruokokidesokeria
2 dl kermaa
2 tl rakuunaa
2 dl ranskankermaa
Ohjeet
1. Leikkaa herkkusienet viipaleiksi. Kuori sipulit. Paista ne rasvassa ja ota pois pannulta. Leikkaa sisäfilee 2 cm paksuiksi viipaleiksi. Paista viipaleet rasvassa. Mausta suolalla ja pippurilla.
2. Lisää sipuli ja herkkusienet pannulle lihan kanssa, lisää kerma, sinappi, ruokosokeri ja rakuuna ja hauduta 15 minuuttia. Lisää ranskankerma ja anna hautua vielä pari minuuttia.
3. Tarjoile salaatin, keitetyn riisin, pastan tai perunoiden ja mielellään myös keitettyjen vihannesten, esim. papujen tai parsakaalin kera.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Parhaat juustokakut
Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.
Kaikkea hyvää kevään juhliin
Dansukker-sokereilla loihdit leivonnaisiin kuohkeutta ja uusia hienoja makuja. Katso inspiroivat reseptit kevään ja kesän juhliin!
Suolaista ja makeaa juhlapöytään
Olemme koonneet muutamia erilaisiin perhe- ja muihin juhliin sopivien makeiden ja suolaisten tarjottavien ohjeita. Valitse niistä mieluisat herkut omaa tilaisuuttasi varten.
Leivo pikkuleipiä
Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.
Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!
Mainiot marinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.