Ainekset
500 g porsaan sisäfileetä
8 salottisipulia
200 g herkkusieniä
voita tai margariinia
suolaa, pippuria
2 rkl dijoninsinappia
1 rkl Dansukker Ruokokidesokeria
2 dl kermaa
2 tl rakuunaa
2 dl ranskankermaa
Ohjeet
1. Leikkaa herkkusienet viipaleiksi. Kuori sipulit. Paista ne rasvassa ja ota pois pannulta. Leikkaa sisäfilee 2 cm paksuiksi viipaleiksi. Paista viipaleet rasvassa. Mausta suolalla ja pippurilla.
2. Lisää sipuli ja herkkusienet pannulle lihan kanssa, lisää kerma, sinappi, ruokosokeri ja rakuuna ja hauduta 15 minuuttia. Lisää ranskankerma ja anna hautua vielä pari minuuttia.
3. Tarjoile salaatin, keitetyn riisin, pastan tai perunoiden ja mielellään myös keitettyjen vihannesten, esim. papujen tai parsakaalin kera.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Sitrushedelmien aika
Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.
Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!
Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.
Kuumaa juomaa
Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.
Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.