Ainekset
1 kg punaherukoita
500 g vadelmia
400–500 g Dansukker Taloussokeria
Ohjeet
Laita mehustimen alimmaiseen kattilaan reilusti vettä ja huolehdi, että vesi ei haihdu kokonaan valmistuksen aikana. Laita päälle keskimmäinen kattila ja lukitse valutusletku. Nosta päälle reikäpohjainen kattila ja lisää marjat tasaisesti. Ripottele joukkoon sokeri. Laita kansi kiinni ja levy päälle.
Kun mehu alkaa valua letkusta, valuta se varoen kattilaan tai muuhun astiaan. Valuta mehuerän ensimmäinen osa takaisin kattilaan marjojen päälle, jotta marjoista irtoaa tasaisesti kaikki maku. Valuta mehua, kunnes kaikki mehu on irronnut marjoista.
Pullota mehu puhtaisiin ja kuumennettuihin pulloihin. Säilytä mehu jääkaapissa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Sitrushedelmien aika
Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.
Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!
Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.
Kuumaa juomaa
Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.
Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.