Ainekset
3 munaa
½ dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
2 dl vispikermaa
200 g punaherukoita, soseutettuna
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
Koristeeksi
punaherukoita terttuina
herukanlehtiä
Ohjeet
Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Vaahdota kerma. Sekoita vaahdot keskenään ja lisää joukkoon soseutetut punaherukat ja vaniljasokeri. Kääntele ainekset tasaiseksi.
Kaada seos noin litran vetoiseen jäädykevuokaan ja laita suojattuna pakastimeen vähintään yön yli.
Kumoa jäädyke ja koristele mahdollisuuksien mukaan punaherukoilla ja herukanlehdillä.
Vinkki!
Jäädyke säilyy pakastimessa suojattuna useita viikkoja.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Sitrushedelmien aika
Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.
Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!
Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.
Kuumaa juomaa
Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.
Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.