Ainekset
½ kg porsaansisäfileetä
1 tl paprikajauhetta
1 rkl soijakastiketta
valkopippuria
1 dl vettä
Paistetut sipulit
250 g punasipulia lohkoina
voi-öljyseosta paistamiseen
1 rkl Dansukker Tummaa muscovadosokeria tai Ruokokidesokeria
Kastike
2 dl porsaanfileiden paistolientä
1 ½ dl punaviiniä
1 dl Dansukker Taloussokeria
1 rkl balsamietikkaa
Ohjeet
Ruskista porsaanfilee. Mausta ja kaada vesi pannuun. Hauduta noin 20 minuuttia.
Ruskista sipulit sokerin kanssa.
Kaada paistoliemi pannuun, jossa sipulit paistettiin. Kaada joukkoon punaviini, sokeri ja balsamietikka. Keitä siirappimaiseksi kastikkeeksi.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.
Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!