Punaviinipossu

Pannulla paistettu porsaan sisäfilee tarjotaan makeiden punasipulilohkojen ja punaviinikastikkeen kera.

4 annosta

45 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Ainekset

½ kg porsaansisäfileetä
1 tl paprikajauhetta
1 rkl soijakastiketta
valkopippuria
1 dl vettä
Paistetut sipulit
250 g punasipulia lohkoina
voi-öljyseosta paistamiseen
1 rkl Dansukker Tummaa muscovadosokeria tai Ruokokidesokeria
Kastike
2 dl porsaanfileiden paistolientä
1 ½ dl punaviiniä
1 dl Dansukker Taloussokeria
1 rkl balsamietikkaa

Ohjeet

Ruskista porsaanfilee. Mausta ja kaada vesi pannuun. Hauduta noin 20 minuuttia.

Ruskista sipulit sokerin kanssa.

Kaada paistoliemi pannuun, jossa sipulit paistettiin. Kaada joukkoon punaviini, sokeri ja balsamietikka. Keitä siirappimaiseksi kastikkeeksi.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!