Ainekset
500–700 g porsaan sisäfileetä
Marinadi
70 g tomaattipyreetä
½ dl punaviiniä
mustapippuria myllystä maun mukaan, mutta reilusti
2–3 valkosipulinkynttä hienonnettuna
1 tl paprikajauhetta
½ tl suolaa
1 rkl Dansukker Tummaa siirappia
1 tl kuivattua rakuunaa
½ rkl etikkaa
Ohjeet
Poista lihasta kalvot. Sekoita marinadin ainekset ja laita liha joukkoon maustumaan. Nosta jääkaappiin foliolla suojattuna. Kääntele maustumisen aikana muutaman kerran.
Grillaa kokonaisena kuumassa grillissä käännellen. Anna levätä hetki folion alla ennen paloittelua.
Nauti salaatin ja uusien perunoiden kanssa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Muista tehdä ajoissa simaa!
Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla
Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.