Ainekset
5 dl punaviiniä
5 dl Dansukker Fariinisokeria
(mustapippuria)
(1 rkl balsamietikkaa)
Ohjeet
Kuumenna viini ja sokeri kattilassa. (Lisää mausteet.) Anna kiehua hiljalleen, kunnes seos sakenee siirapiksi. Anna jäähtyä puolisen tuntia. Siivilöi siirappi ja kaada pieniin pulloihin.
Käytä juomien, jälkiruokien ja leivonnaisten maustamiseen. Maustettu punaviinisiirappi sopii ruokiin ja kastikkeisiin.
Siirappi säilyy kylmässä ainakin kuukauden.
Vinkki!
Voit tehdä pienen määrän punaviinisiirappia myös keittämällä 3 dl punaviiniä ja 2 dl Dansukker Taloussokeria, kunnes nestettä on puolet jäljellä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Sitrushedelmien aika
Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.
Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!
Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.
Kuumaa juomaa
Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.
Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.