Ainekset
Pohja
200 g kandisokerikeksejä
100 g sulatettua voita
Täyte
1 prk (397 g) karamellisoitua kondensoitua maitoa
2 ½ dl vispikermaa
½ dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
2 dl puolukoita
Ohjeet
Murusta kandisokerikeksit lihanuijalla muovipussissa tai laita tehosekoittimen kannuun. Lisää joukkoon sulatettu voi ja sekoita tasaiseksi. Painele seos leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan (halkaisija 22 cm) pohjalle. Laita hetkeksi jääkaappiin jähmettymään.
Vaahdota kerma ja mausta sokereilla.
Levitä karamellisoitu kondensoitu maito pohjan päälle. Levitä pinnalle kermavaahto ja ripottele päälle puolukat.
Säilytä jääkaapissa tarjoiluhetkeen asti.
Vinkki!
Tortun sijasta jaa ainekset kerroksittain jälkiruokakulhoihin.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Sitrushedelmien aika
Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.
Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!
Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.
Kuumaa juomaa
Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.
Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.