Ainekset
2 munaa
3 dl Dansukker Ruokokidesokeria
200 g sulatettua margariinia
2 dl jogurttia
5 dl vehnäjauhoja
1 tl kanelia
3/4 tl soodaa
1/2 tl suolaa
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
2 dl puolukoita
Koristelu
2 dl Dansukker Tomusokeria
noin 1 ½ rkl vettä tai puolukkamehua
puolukoita
Ohjeet
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää sulatettu margariini, jogurtti ja keskenään sekoitetut kuivat aineet sekä puolukat. Älä vatkaa, vaan sekoita taikinaa vain sen verran, että taikina on tasainen. Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun kahvikakku-, leipä- tai täytekakkuvuokaan ja paista 150–175 asteessa noin tunti.
Vinkki!
Puolukoiden sijaan voit käyttää myös muita marjoja ja vaihtaa kanelin sitruunankuoriraasteeseen.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Muista tehdä ajoissa simaa!
Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla
Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.