Puolukka-kookostoscakakku

Kookoshiutaleet antavat herkullisen maun puolukkakakun toscakuorrutteelle.

10 annosta

PT55M

50 minuuttia

Arviot (33 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

Taikina
3 munaa
2 ½ dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
50 g voita tai margariinia
1 dl maitoa
3 ½ dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl kardemummaa
hyppysellinen suolaa
150 g pakastepuolukoita
Kookostosca
25 g voita
½ dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
½ dl Dansukker Fariinisokeria
¾ dl ruoka- tai kuohukermaa
2 dl kookoshiutaleita
1 rkl vehnäjauhoja

Ohjeet

Vaahdota munat ja sokerit kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää sulatettu rasva sekä maito. Kääntele joukkoon keskenään sekoitetut kuivat aineet ja lopuksi kohmeiset puolukat.

Levitä taikina leivinpaperilla vuorattuun halkaisijaltaan 26 cm:n piirasvuokaan.

Paista pohjaa 175-asteisen uunin keskiritilätasolla 20–25 minuuttia.

Valmista sillä välin kuorrute.

Mittaa kattilaan kookostoscan ainekset ja kiehauta sekoittaen.

Levitä kuorrute paistetun pohjan päälle ja jatka kypsennystä vielä 200-asteisen uunin yläritilätasolla 5–10 minuuttia, kunnes pinta on kauniin värinen.

Tarjoa jäähtyneenä.

Vinkki!
Kokeile puolukoiden sijaan muita marjoja tai raparperipaloja.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Sima, perinteinen

Muista tehdä ajoissa simaa!

Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hillo pakastemarjoista

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Appelsiinibroileri

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Itse tehty granola

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Amerikkalaiset pannukakut

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.