Ainekset
600 g (1 l) puolukoita
400 g omenoita kuutioina
½ dl vettä tai makeaa viiniä
500 g Dansukker Hillosokeria
1 rkl Dansukker Vaniljasokeria
1 tl kuivattua minttua
Ohjeet
Mittaa puolukat, omenakuutiot ja vesi tai viini kattilaan. Kuumenna kunnes muodostuu vesihöyryä. Lisää hillosokeri, kuumenna kiehuvaksi ja keitä kevyesti noin 10 minuuttia silloin tällöin sekoitellen. Sekoita vaniljasokeri ja minttu hilloon. Jäähdytä parikymmentä minuuttia, kunnes marjat eivät nouse enää pintaan. Sekoita muutaman kerran jäähtymisen aikana. Tölkitä hillo puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin ja sulje huolellisesti. Säilytä mieluiten viileässä. Nauti lettujen ja pannukakun kera, käytä leivonnaisissa ja jälkiruoissa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Muista tehdä ajoissa simaa!
Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla
Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.