Ainekset
Pohja
300 g huoneenlämpöistä voita tai margariinia
2 dl Dansukker Ruokokidesokeria
2 munaa
4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
Täyte
500 g maitorahkaa
2 munaa
1 dl Dansukker Ruokokidesokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
Pinnalle
200–300 g tuoreita tai pakastepuolukoita
Ohjeet
Vaahdota rasva ja sokeri. Lisää munat yksitellen vatkaten. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja sekoita taikina tasaiseksi.
Painele taikina vehnäjauhoja apuna käyttäen leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Esipaista pohjaa 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
Sekoita rahka, munat ja sokerit keskenään ja kaada piiraspohjan päälle. Ripottele pinnalle puolukat.
Kypsennä 200-asteisen uunin keskitasolla noin 30 minuuttia tai kunnes pinta on kiinteä. Tarjoa jäähtyneenä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Muista tehdä ajoissa simaa!
Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla
Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.