Puolukkahyve

Puolukkahyve on nopeasti valmistuva retroherkku kermasta ja rahkasta. Katso tästä resepti – helppo puolukkajälkiruoka lasissa. Sopii myös välipalaksi.

4 annosta

10 min

Arviot (28 kpl)

Ainekset

2 dl kuohu- tai vispikermaa
2 dl maustamatonta jogurttia tai maitorahkaa
¾ dl Dansukker Taloussokeria tai maun mukaan
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
100–200 g puolukoita
½ dl talkkunajauhoja
Koristeluun
puolukoita

Ohjeet

Vaahdota kerma ja vatkaa joukkoon jogurtti tai maitorahka.

Vatkaa joukkoon sokeri, vaniljasokeri, puolukat ja talkkunajauhot. Tarkista maku.

Jaa annoskulhoihin ja koristele puolukoilla. Tarjoa!

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!