Puolukkahyve

Puolukkahyve on nopeasti valmistuva retroherkku kermasta ja rahkasta. Katso tästä resepti – helppo puolukkajälkiruoka lasissa. Sopii myös välipalaksi.

4 annosta

10 min

Arviot (35 kpl)

Ainekset

2 dl kuohu- tai vispikermaa
2 dl maustamatonta jogurttia tai maitorahkaa
¾ dl Dansukker Taloussokeria tai maun mukaan
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
100–200 g puolukoita
½ dl talkkunajauhoja
Koristeluun
puolukoita

Ohjeet

Vaahdota kerma ja vatkaa joukkoon jogurtti tai maitorahka.

Vatkaa joukkoon sokeri, vaniljasokeri, puolukat ja talkkunajauhot. Tarkista maku.

Jaa annoskulhoihin ja koristele puolukoilla. Tarjoa!

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Paras sitruunapiirakka marengilla

Sitrushedelmien aika

Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.

Hillo pakastemarjoista

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Appelsiinibroileri

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Mausteinen Muscovadokahvi

Kuumaa juomaa

Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.

Amerikkalaiset pannukakut

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.