Puolukkajäätelö

Katso helppo puolukkajäätelön ohje! Kirpeän aromikas puolukka sopii hyvin kermaiseen jäätelöön, joka maistuu jälkiruokana arkena ja pyhänä.

6 annosta

PT10M

15 min + 12 tuntia

Arviot (22 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

2 dl kuohukermaa
2 kananmunaa
1 dl Dansukker Glukoosisiirappia
½ dl Dansukker Tomusokeria
200 g puolukoita
2 tl Dansukker Vaniljasokeria

Ohjeet

Vaahdota kuohukerma kuohkeaksi vaahdoksi.

Vaahdota kananmunat, glukoosisiirappi ja tomusokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Yhdistä vaahdot ja sekoita joukkoon puolukat ja vaniljasokeri.

Laita pakastuksen kestävään vuokaan ja nosta pakastimeen vähintään yön yli.

Ota jäätelö huoneenlämpöön noin 10 minuuttia ennen tarjoilua ja ota siitä palloja jäätelökauhalla.

 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Sima, perinteinen

Muista tehdä ajoissa simaa!

Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hillo pakastemarjoista

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Appelsiinibroileri

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Itse tehty granola

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Amerikkalaiset pannukakut

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.