Ainekset
5 kananmunaa
2 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
5 rkl vehnäjauhoja
5 rkl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
Täyte
5 dl puolukkasurvosta ja 1 dl Dansukker Taloussokeria
tai
pakastepuolukoista valmistettua mikrohilloa
Ohjeet
Voitele leivinpaperi ja siirrä se uunipellille. Kuumenna uuni 200 asteeseen.
Vatkaa huoneenlämpöiset kananmunat ja sokeri ilmavaksi vaahdoksi. Sekoita keskenään kuivat aineet ja lisää seos muna-sokerivaahtoon kevyesti sekoittaen.
Levitä taikina leivinpaperin päälle uunipellille. Paista uunissa noin 8 minuuttia, kunnes levy on tasaisen vaaleanruskea ja kypsä.
Levitä puhdas leivinpaperi työpöydälle, ripottele päälle Siro-sokeria ja kumoa kypsä torttulevy leivinpaperille. Jäähdytä hetki ja levitä puolukkasurvos- tai hillo kevyin vedoin. Kääri levy leivinpaperia apuna käyttäen tiiviiksi rullaksi, sulje päät huolella ja siirrä kääretorttu pariksi tunniksi jääkappiin.
Katso ohje: Mikrohillo puolukasta
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.
Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!