Ainekset
5 dl puolukoita
2 dl Dansukker Ruokokide- tai Fariinisokeria
200 g voita tai margariinia
1 dl Dansukker Ruokokide- tai Fariinisokeria
2 munaa
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
2 dl vehnäjauhoja
2 dl ruisjauhoja
2 tl leivinjauhetta
Ohjeet
1. Kiehauta puolukat ja sokeri. Kaada seos laakeaan, voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan tai voideltuihin kuppeihin (8 kpl kahden desilitran vetoisia kuppeja).
2. Vaahdota rasva ja sokeri. Lisää munat yksitellen hyvin sekoittaen sekä lopuksi jauhot, joihin on sekoitettu vaniljasokeri ja leivinjauhe.
3. Kaada taikina vuokaan tai lusikoi kuppeihin. Paista 175-asteisessa uunissa kakkua noin 45 minuuttia ja kupposia puolisen tuntia. Anna jäähtyä ja siivilöi päälle tomusokeria. Tarjoa jäätelön kanssa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Sitrushedelmien aika
Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.
Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!
Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.
Kuumaa juomaa
Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.
Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.