Ainekset
4 munaa
3 dl Dansukker Luomuruokosokeria
3 dl luomutäysjyvävehnäjauhoja
1 dl leseitä
2 tl leivinjauhetta
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 dl öljyä
1 dl puolukkamehua tai maitoa
Kuorrutus
300 g Dansukker Tomusokeria tai Luomutomusokeria
1/2 dl öljyä
4–5 rkl puolukkamehua
n. 2 dl puolukoita
Ohjeet
Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet, öljy ja puolukkamehu. Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Paista 225 asteessa noin 10–15 minuuttia, kunnes pinta on kiinteä.
Sekoita tomusokeri, öljy ja puolukkamehu tasaiseksi tahnaksi. Levitä lämpimän taikinalevyn päälle. Ripottele pinnalle puolukoita.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Muista tehdä ajoissa simaa!
Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla
Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.