Ainekset
Pohja
4 kananmunaa
2 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
2 dl vehnäjauhoja
1 rkl Dansukker Vaniljasokeria
(1 tl leivinjauhetta)
Kostutus
½ sitruunan mehu
2 rkl vettä
2 rkl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
Täyte
2 dl kuohu- tai vispikermaa
1 prk (250 g) rahkaa
¼ dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1 rkl Dansukker Vaniljasokeria
1 tl luomusitruunan ohutta kuoriraastetta
3–4 dl itse tehtyä vadelma-mustaherukkahilloa
150 g tuoreita vadelmia
Ohjeet
Voitele ja korppujauhota tasapohjainen (ø 21 cm, laidan korkeus 5–6 cm) kakkuvuoka. Kuumenna uuni 175 asteeseen.
Vatkaa huoneenlämpöiset kananmunat ja sokerit kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää siivilöidyt jauhot (joihin leivinjauhe on sekoitettu) joukkoon pienellä vatkausteholla tai lastalla käännellen.
Kaada taikina vuokaan ja paista uunin alatasolla 35–40 minuuttia. Kokeile kypsyys cocktailtikulla kakun keskeltä ennen uunista pois ottoa. Jäähdytä hetki ja kumoa kakku tarjoiluvadille.
Sekoita vesi, sitruunamehu ja sokeri.
Vaahdota kerma. Sekoita rahka, sokerit ja sitruunankuoriraaste ja pyöräytä kermavaahto joukkoon.
Leikkaa jäähtynyt kakku keskeltä kahdeksi saman paksuiseksi levyksi. Valuta kaksi kolmasosaa kostutusliemestä pohjalevylle. Annostele reilu kerros hilloa ja puolet rahkatäytteestä hillon päälle. Siirrä kansilevy täytteen päälle ja kostuta. Levitä loput rahkatäytteestä pehmeästi aaltoillen pinnalle.
Viimeistele kakku juuri ennen tarjoamista hillolla ja tuoreilla vadelmilla.
Tarjoa marjamehun, teen tai kahvin kera.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
![Paras sitruunapiirakka marengilla](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fsitruunapiirakka.jpg&width=640&format=webp)
Sitrushedelmien aika
Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.
![Hillo pakastemarjoista](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fhillo_pakastemarjoista.jpg&width=640&format=webp)
Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!
![Appelsiinibroileri](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fappelsiinibroileri.jpg&width=640&format=webp)
Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.
![Mausteinen Muscovadokahvi](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fspiced_coffee.jpg&width=640&format=webp)
Kuumaa juomaa
Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.
![Amerikkalaiset pannukakut](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fbakery-pancakes.jpg&width=640&format=webp)
Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
![Mustikka-kauramuffinit](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fmustikka_kauramuffinit.jpg&width=640&format=webp)
Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.