Ainekset
500 g mansikoita
500 g vesimelonia (kuorineen)
500 g tuoretta ananasta
1 ruukku sitruunaverbenaa, minttua tai sitruunamelissaa
½ dl Dansukker Tummaa siirappia
½ dl vanilja- tai appelsiinilikööriä
Lisäksi
1 dl vispikermaa
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 rkl Dansukker Tummaa siirappia
Ohjeet
Poista mansikoista kannat ja leikkaa puolikkaiksi tai lohkoiksi. Kuori vesimeloni ja paloittele hedelmä. Paloittele ananas sopiviksi suupaloiksi. Hienonna yrtti joukkoon.
Kiehauta kasarissa siirappi ja likööri. Kaada liemi mansikoiden ja hedelmien joukkoon ja anna maustua hetki jääkaapissa.
Vaahdota vispikerma ja mausta vaniljasokerilla ja siirapilla. Tarjoa salaatin seurana.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Muista tehdä ajoissa simaa!
Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla
Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.