Ainekset
noin 4 dl jäisiä pakastemarjoja
2,5-3 dl vettä tai siideriä
0,75 dl Dansukker Hyytelösokeria
Tarjoiluun
kermavaahtoa
Dansukker Tummaa Muscovado ruokosokeria
Ohjeet
Annostele marjat jälkiruoka-annosastioihin tai -kulhoon.
Kiehauta vesi. Lisää hyytelösokeri sekoittaen ja jatka sekoittamista, kunnes sokeri liukenee ja liemi kirkastuu.
Kaada kuuma liemi hitaasti marjojen päälle. Hyydytä hetki jääkaapissa.
Tarjoa hyytelö kermavaahdon kera. Ripottele pinnalle muscovadoa juuri ennen tarjoilua.
Vinkki!
Pikantin maun saat maustamalla hyytelöliemen liköörillä tai konjakilla.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Sitrushedelmien aika
Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.
Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!
Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.
Kuumaa juomaa
Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.
Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.