Ainekset
Makuliemi
4 dl raparperia viipaleina
1,25 dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
1,5 dl vettä
1,5 dl limettimehua
2 luomulimetin raastettu kuori
2–3 oksaa vahvaa minttua
muutama tippa rommiaromia
Lisäksi
tuoretta vahvaa minttua
limettilohkoja
jäitä
soodavettä
Ohjeet
Keitä ensin makuliemi. Mittaa kaikki ainekset kattilaan rommiaromia lukuun ottamatta ja kuumenna kiehuvaksi. Keitä hiljaa poreillen ja välillä sekoittaen 10 minuuttia. Siivilöi ja jäähdytä liemi. Mausta se rommiaromilla. Rakenna mocktailit laseihin: ensin minttua, limettilohko ja makulientä, sitten jäitä ja lopuksi soodavettä maun mukaan. Sekoita ja tarjoa heti. Voit koristella juomat raparperin kuorisuikaleilla.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Muista tehdä ajoissa simaa!
Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla
Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.