Ainekset
20 g voita tai margariinia
400 g raparperipaloja
1 tl kanelia
3/4 dl Dansukker Ruokokidesokeria
1/2 tl Dansukker Vaniljasokeria
400 g voitaikinaa tai lehtitaikinaa levynä
Lisäksi
2 dl vispikermaa
2 rkl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
Ohjeet
Kuumenna voi tai margariini halkaisijaltaan 24–26 cm:n paistinpannussa, joka kestää uunin lämpöä. Laita raparperipalat, kaneli ja ruokokidesokeri pannulle ja hämmennä muutaman minuutin ajan, kunnes raparpereista alkaa irrota nestettä. Laske lämpötilaa ja anna kiehua hiljalleen, kunnes raparperit pehmenevät.
Ota pannu liedeltä ja nosta päälle kaulittu voitaikinalevy. Leikkaa ylimääräiset reunat pois ja painele reunataikina pannun sisäpuolelle.
Nosta pannu 200-asteiseen uuniin ja kypsennä noin 20 minuuttia, kunnes taikina on saanut hieman väriä.
Ota pannu uunista ja nosta päälle iso tarjoilulautanen nurinpäin.
Kumoa varovasti tarjoilulautaselle.
Vaahdota kerma. Mausta sokerilla ja vaniljasokerilla.
Tarjoa lämmin raparperi tarte tatin kermavaahdon kanssa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Muista tehdä ajoissa simaa!
Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla
Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.