Ainekset
800 g raparperia
50 g tuoretta inkivääriä
1 luomuappelsiinin kuoriraaste ja mehu (1 ¼ dl)
1 luomusitruunan kuoriraaste ja mehu (¾ dl)
500 g (6 dl) Dansukker Hillosokeria
1 dl Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
Ohjeet
Kuori ja pilko raparperit ja raasta tai silppua kuorittu inkivääri. Laita kaikki hillon aineet kattilaan, kuumenna kiehuvaksi silloin tällöin sekoitellen ja keitä 10 minuuttia.
Jäähdytä vartti, purkita puhtaisiin kuumennettuihin purkkeihin ja sulje tiiviisti. Säilytä viileässä.
Katso ohje: Skonssit
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Sitrushedelmien aika
Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.
Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!
Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.
Kuumaa juomaa
Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.
Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.