Rouskuvat riisipallot

Riisimurokarkit saavat rapeutta kaurahiutaleista ja riisimuroista. Helppotekoiset rouskuvat riisipallot voit myös maustaa lempimausteellasi.

n. 22 kpl

30 minuuttia

Arviot (5 kpl)

Ainekset

1 munanvalkuainen

100 g voita

1/2 dl Dansukker Taloussokeria

1/2 dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia

2 dl kaurahiutaleita

4 dl riisimuroja

ripaus suolaa

Koristeluun

1–2 dl riisimuroja

Ohjeet

Vaahdota valkuainen kiinteäksi vaahdoksi. Vaahdota toisessa kulhossa voi, sokeri ja siirappi. Kääntele valkuaisvaahto taikinaan. 

Jauha kaurahiutaleet ja riisimurot tehosekoittimessa. Lisää seos ja suola taikinaan, sekoita tasaiseksi. Muotoile palloiksi.

Rouhi riisimuroja ja kierittele pallot rouheessa. Säilytä makeiset jääkaapissa.

 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Maustekakku

Joulun parhaat kahvikakut

Mehevät kuivakakut, kuten taatelikakku, maustekakku, hedelmäkakku, piimäkakku ja suklaakakku, kuuluvat ehdottomasti joulun perinteisiin leivonnaisiin. Leivo herkullinen joulukakku omaan kahvipöytään tai anna lahjaksi!

Mallasleipä

Leivo maistuvat joululeivät

Joulun kalapöytä ja myöhäisillan kinkkuvoileipä kaipaavat seurakseen itse leivottua saaristolaisleipää tai joululimppua, joita perinteinen Tumma siirappi mehevöittää. Tuoksuva leipä on myös toivottu joulutuliainen.

Jouluinen Rocky Road -piparifudge

Itse tehdyt joulumakeiset

Jouluun kuuluvat itse tehdyt fudget, kermatoffeet, marmeladit, tryffelit, minttusuklaat, karamellit ja paahdetut mantelit. Omaan herkutteluun tai lahjaksi ystävälle!

Brownie Mix purkissa

Ruokalahjaideat

Yllätä ystävä, hurmaa anoppi tai ilahduta naapuria itse tehdyllä ruokalahjalla! Hyviä ideoita ovat kahvikakut, leivät, hillot, mehut, kaakao-ainekset, makeiset, naposteltavat, keksit ja pikkuleipäainekset purkissa.

Granaattiomenalohi

Herkkuja joulupöytäään

Parasta joulussa on ruoka! Graavilohta, kinkkua, kalkkunaa, lanttulaatikkoa, silliä – mitä herkkuja sinun joulupöydässäsi tarjotaan?

Lumiukon kuuma kylpy

Joulujuomat

Lämmin glögi punaviinillä tai mehulla ja suklainen kaakao runsaasti koristeltuna maistuvat jo ennen joulua, joulunpyhinä ja joulun jälkeen talven jatkuessa.