Ainekset
1 kg keitettyjä perunoita
4 kananmunaa
120–150 g pekonia kuutioituna
2 dl (cheddar)juustoa kuutioituna
2 dl purjoa suikaloituna
persiljaa hienonnettuna
Kastike
2 dl turkkilaista jogurttia
½ dl tomaattipyreetä
2 tl viinietikkaa
1–2 rkl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
3–4 valkosipulin kynttä hienonnettuna
suolaa, rouhittua mustapippuria
Ohjeet
Sekoita kaikki kastikkeen ainekset tarjoilukulhossa. Lisää pilkotut perunat ja sekoita hyvin. Kuori kovaksi keitetyt munat ja paloittele ne. Paista pekoni ja valuta talouspaperin päällä. Asettele kananmunapalat kulhoon, ripottele pekonisilppu, juustokuutiot ja purjo päälle. Anna maustua pari tuntia jääkaapissa. Ripottele persiljasilppua pinnalle ennen tarjoilua.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Muista tehdä ajoissa simaa!
Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla
Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.