Ainekset
250 g tai noin 5 dl rusinoita
1 kanelitanko
1 dl Dansukker Taloussokeria
1,2 l vettä
n. 2 rkl perunajauhoja + 4 rkl vettä
Pinnalle
Dansukker Taloussokeria
Ohjeet
Mittaa rusinat, kanelitanko, sokeri ja vesi kattilaan. Anna liota noin puoli tuntia. Keitä aineksia miedolla lämmöllä noin 30 minuuttia tai kunnes rusinat alkavat pehmetä. Lisää joukkoon tarvittaessa hieman vettä.
Sekoita perunajauhot ja vesi tasaiseksi. Valuta ohuena nauhana höyryävään liemeen koko ajan sekoittaen. Kiehauta, kunnes kiisseli pulpahtaa. Kaada tarjoilukulhoon ja ripottele pinnalle sokeria.
Tarjoa rusinasoppa jäähtyneenä riisipuuron kera.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Sitrushedelmien aika
Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.
Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!
Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.
Kuumaa juomaa
Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.
Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.