Ainekset
250 g tai noin 5 dl rusinoita
1 kanelitanko
1 dl Dansukker Taloussokeria
1,2 l vettä
n. 2 rkl perunajauhoja + 4 rkl vettä
Pinnalle
Dansukker Taloussokeria
Ohjeet
Mittaa rusinat, kanelitanko, sokeri ja vesi kattilaan. Anna liota noin puoli tuntia. Keitä aineksia miedolla lämmöllä noin 30 minuuttia tai kunnes rusinat alkavat pehmetä. Lisää joukkoon tarvittaessa hieman vettä.
Sekoita perunajauhot ja vesi tasaiseksi. Valuta ohuena nauhana höyryävään liemeen koko ajan sekoittaen. Kiehauta, kunnes kiisseli pulpahtaa. Kaada tarjoilukulhoon ja ripottele pinnalle sokeria.
Tarjoa rusinasoppa jäähtyneenä riisipuuron kera.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Muista tehdä ajoissa simaa!
Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla
Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.