Ainekset
500 g kurpitsakuutioita
Liemi
2 dl etikkaa (12 %)
4 dl vettä
pala tuoretta inkivääriä viipaleina, n. 3 x 3 cm
1 kanelitanko
1 tl suolaa
10 mausteneilikkaa
1 tähtianista
4 dl Dansukker Taloussokeria
Ohjeet
Sekoita liemen ainekset kattilassa ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää kurpitsakuutiot ja anna hautua 10 minuuttia. Nosta kurpitsat liemestä ja jaa puhtaisiin kuumennettuihin lasipurkkeihin. Kaada lientä päälle niin paljon että kurpitsat peittyvät. Sulje hyvin. Säilytä viileässä. Tarjoa riistan, naudanlihan tai voimakasaromisten juustojen kanssa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Muista tehdä ajoissa simaa!
Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla
Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.