Salmiakkimakusiirappi

Mieto Vaalea Luomusiirappi sopii makusiirappeihin. Voit käyttää veden ja salmiakin tilalla vahvoja mehuja, kahvia tai veteen liuotettuja makuaromeja.

PT10M

15 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

2 dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
½ dl vettä
½ dl salmiakkimixeriä

Ohjeet

Mittaa ainekset pieneen kasariin ja kuumenna hiljalleen noin 10 minuuttia. Kaada puhtaaseen pulloon ja säilytä kylmässä tarjoiluhetkeen asti.

Tarjoa jäätelön, pannukakun tai lettujen seurana.

Vinkki!
Voit korvata ohjeen veden myös salmiakkimixerillä, mikäli haluat vahvemman salmiakin maun siirappiin.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Sima, perinteinen

Muista tehdä ajoissa simaa!

Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hillo pakastemarjoista

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Appelsiinibroileri

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Itse tehty granola

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Amerikkalaiset pannukakut

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.