Ainekset
4 pitaleipää, rieskaa tai tortillaa
10 cm pala kurkkua
2 dl pakasteherneitä sulatettuna
200 g lämminsavulohta
5 cm pala purjosipulia tai kevätsipulia
Kastike
1 prk kermaviiliä
2 tl wasabia tai raastettua piparjuurta
1 rkl Dansukker Taloussokeria
(2 rkl hienonnettua tilliä)
Ohjeet
Leikkaa kurkku suikaleiksi ja paloittele lämminsavustettu lohi. Huuhtele purjosipuli ja leikkaa ohuiksi renkaiksi. Valmista kastike. Laita kermaviili kulhoon. Sekoita joukkoon wasabi, sokeri ja halutessasi hienonnettua tilliä. Tarkista maku. Lämmitä pitaleivät ja täytä. Valuta lopuksi ainesten päälle kastiketta.
Vinkki!
Korvaa lohi katkaravuilla.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Muista tehdä ajoissa simaa!
Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla
Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.