Seljankukkagranita

Italialalainen granita on hileisen raikas jälkiruoka, väliruoka tai helleherkku.

4–6 annosta

PT1H

4 tuntia

Arviot (4 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

1 ½ rkl Dansukker Tomusokeria
3 dl vettä
½ dl Dansukker Glukoosisiirappia
1 luomulimetin mehu ja kuori
½ dl seljankukkamehutiivistettä
tuoretta minttua
(3 rkl valkoviiniä)

Ohjeet

1. Sekoita kaikki ainekset kulhossa.
2. Kaada seos pakastuksen kestävään astiaan ja pane pakastimeen.
3. Sekoita tasaisin väliajoin haarukalla, jotta seos jäätyy hileiseksi.
4. Voit tarjoilla granitan jäähdytetyistä laseista, jolloin se sulaa hitaammin.  
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Sima, perinteinen

Muista tehdä ajoissa simaa!

Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hillo pakastemarjoista

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Appelsiinibroileri

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Itse tehty granola

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Amerikkalaiset pannukakut

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.