Ainekset
1 dl cashewpähkinöitä
1 dl kurpitsansiemeniä
1 dl auringonkukansiemeniä
1 dl pellavansiemeniä
½ dl pellavansiemenrouhetta
½ dl hampunsiemeniä
2 dl vettä
3 rkl oliiviöljyä
½ tl suolaa
1 rkl Dansukker Tummaa siirappia
Ohjeet
Laita kaikki pähkinät ja siemenet kulhoon. Mittaa joukkoon vesi ja oliiviöljy, anna seistä noin viisi minuuttia.
Lisää suola ja siirappi. Jauha ainekset monitoimikoneen leikkuuterällä tasaiseksi seokseksi.
Jaa seos kahteen osaan ja kaulitse kahden leivinpaperin välissä tasaiseksi ohueksi levyksi. Leikkaa taikinapyörällä sopivan kokoisiksi näkkileiviksi.
Paista ensin 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia ja tiputa sitten lämpötila 100 asteeseen. Paista, kunnes leivät ovat rapeita ja kovia. Tiputa tarvittaessa lämpötilaa, jos näyttää että pinta saa liikaa väriä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Sitrushedelmien aika
Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.
Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!
Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.
Kuumaa juomaa
Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.
Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.