Ainekset
Ohjeet
Siro erikoishieno sokeri on tavallista kidesokeria pienikiteisempi sokeri. Se sopii yleiskäyttöön ja erityisesti vaahdotettaviin taikinoihin, marenkiin ja jälkiruokiin. Pienikiteinen Siro helpottaa vaahtoutumista ja tekee leivonnaisista kuohkeita. Siro sopii mainiosti myös kääretorttujen ym. leivonnaisten koristeluun, munkkien sokerointiin ja kaikenlaiseen sirotteluun (esim. marjojen pinnalle, myös pakastettaessa).
Ainekset: Sokeri
Ravintosisältö/100 g
Energiaa | 1700 kJ/400 kcal |
Rasvaa | 0 g |
- josta tyydyttynyttä | 0 g |
Hiilihydraattia | 100 g |
- josta sokereita | 100 g |
Proteiinia | 0 g |
Suolaa | 0 g |
Nettopaino: 1 kg
1 dl = n. 90 g
Säilytys: Kuivassa säilytettynä sokeri säilyy lähes rajattomasti.
Lajittele tyhjä pakkaus kartonkikeräykseen.
Valmistettu Suomessa.
Sokerin alkuperä: EU ja muu kuin EU
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Sitrushedelmien aika
Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.
Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!
Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.
Kuumaa juomaa
Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.
Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.