Siro erikoishieno sokeri

Pienikiteinen Siro on leipojan ykkössokeri vaahdotettaviin taikinoihin. Käytä lusikkaleipien koristeluun, munkkien sokerointiin ja marjojen pakastamiseen.

Arviot (0 kpl)

Ainekset

Ohjeet

Siro erikoishieno sokeri on tavallista kidesokeria pienikiteisempi sokeri. Se sopii yleiskäyttöön ja erityisesti vaahdotettaviin taikinoihin, marenkiin ja jälkiruokiin. Pienikiteinen Siro helpottaa vaahtoutumista ja tekee leivonnaisista kuohkeita. Siro sopii mainiosti myös kääretorttujen ym. leivonnaisten koristeluun, munkkien sokerointiin ja kaikenlaiseen sirotteluun (esim. marjojen pinnalle, myös pakastettaessa).

Ainekset: Sokeri

Ravintosisältö/100 g

Energiaa 1700 kJ/400 kcal
Rasvaa 0 g
- josta tyydyttynyttä 0 g
Hiilihydraattia 100 g
- josta sokereita 100 g
Proteiinia 0 g
Suolaa 0 g


Nettopaino: 1 kg
1 dl = n. 90 g

Säilytys: Kuivassa säilytettynä sokeri säilyy lähes rajattomasti.

Lajittele tyhjä pakkaus kartonkikeräykseen.

Valmistettu Suomessa.
Sokerin alkuperä: EU ja muu kuin EU

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Paras sitruunapiirakka marengilla

Sitrushedelmien aika

Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.

Hillo pakastemarjoista

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Appelsiinibroileri

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Mausteinen Muscovadokahvi

Kuumaa juomaa

Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.

Amerikkalaiset pannukakut

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.