Sitrussalaatti ja Cointreaulla maustettu appelsiinisiirappi

Tässä Cointreau-liköörillä maustetussa jälkiruoassa hyödynnetään sesongin sitrushedelmiä.

4 annosta

25 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Ainekset

3 verigreippiä
1 greippi
3 appelsiinia
½ pomelo
2 dl appelsiineista puristettua mehua (2 appelsiinia)
1 ½ dl Dansukker Ruokokidesokeria
1 tähtianis
½–¾ dl Cointreau-likööriä

Lisäksi

1 dl vispikermaa
1 rkl Dansukker Kanelisokeria
½ tl Dansukker Vaniljasokeria

Ohjeet

Leikkaa sitrukset kalvottomiksi viipaleiksi. Laita annoslautasille tai isolle tarjoiluvadille.

Mittaa kasariin appelsiinimehu, sokeri, tähtianis ja likööri. Anna kiehua hiljalleen noin 15 minuuttia, kunnes seos sakenee siirapiksi.

Valuta siirappia sitrusten päälle.

Tarjoa seuraksi kaneli- ja vaniljasokerilla maustettua kermavaahtoa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Paras sitruunapiirakka marengilla

Sitrushedelmien aika

Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.

Hillo pakastemarjoista

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Appelsiinibroileri

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Mausteinen Muscovadokahvi

Kuumaa juomaa

Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.

Amerikkalaiset pannukakut

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.