Sitruunainen lakritsipannacotta

Tee jälkiruoaksi helppo pannacotta, jonka makuna on sitruunan ja lakritsin vastustamaton yhdistelmä.

8 annosta

PT1H

noin 2 tuntia

Arviot (65 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

5 dl kuohukermaa
1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
1–1½ tl lakritsijauhetta
1 pienen luomusitruunan kuoriraaste

Hilloke
150 g vadelmia
100 g punaherukoita
¾ dl Dansukker Hillosokeria
1 kanelitanko

Ohjeet

Mittaa kerma, hyytelösokeri Multi ja lakritsijauhe kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä ½ minuuttia. Sekoita sitruunan ohut kuoriraaste joukkoon ja kaada seos laseihin. Jäähdytä ja hyydytä jääkaapissa pari tuntia tai yön yli.

Mittaa marjat, hillosokeri ja kanelitanko kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä noin 5 minuuttia. Jäähdytä. Annostele kylmä hilloke pannacottien päälle ennen tarjoamista.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Sima, perinteinen

Muista tehdä ajoissa simaa!

Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hillo pakastemarjoista

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Appelsiinibroileri

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Itse tehty granola

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Amerikkalaiset pannukakut

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.