Ainekset
5 dl kuohukermaa
1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
1–1½ tl lakritsijauhetta
1 pienen luomusitruunan kuoriraaste
Hilloke
150 g vadelmia
100 g punaherukoita
¾ dl Dansukker Hillosokeria
1 kanelitanko
Ohjeet
Mittaa kerma, hyytelösokeri Multi ja lakritsijauhe kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä ½ minuuttia. Sekoita sitruunan ohut kuoriraaste joukkoon ja kaada seos laseihin. Jäähdytä ja hyydytä jääkaapissa pari tuntia tai yön yli.
Mittaa marjat, hillosokeri ja kanelitanko kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä noin 5 minuuttia. Jäähdytä. Annostele kylmä hilloke pannacottien päälle ennen tarjoamista.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Sitrushedelmien aika
Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.
Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!
Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.
Kuumaa juomaa
Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.
Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.