Ainekset
Sitruunakiisseli
5 dl vettä
1 luomusitruunan raastettu kuori ja mehu
1 dl Dansukker Taloussokeria
½ dl perunajauhoja
3 kananmunan keltuaista
Marjahyytelö
5 dl pakastemansikoita
5 dl vettä
tilkka punaista marjamehua
1 ½ dl Dansukker Hyytelösokeria
Kookosmarengit
3 kananmunan valkuaista
½ tl etikkaa
2 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
2 tl perunajauhoja
2 dl kookoshiutaleita
Ohjeet
Tee ensin marengit. Kuumenna uuni 125 asteeseen. Erottele kananmunan keltuaiset valkuaisista. Sekoita sokeri, vaniljasokeri ja perunajauhot keskenään. Vatkaa valkuaisia metallisessa tai lasisessa kulhossa. Lisää etikka ja vähitellen sokeriseos. Vatkaa, kunnes seos on kovaa valkoista vaahtoa. Lisää kookoshiutaleet ja lusikoi marenki leivinpaperilla vuoratulle uunipelille. Paista 125-asteisessa uunissa 1 ½ tuntia.
Mittaa vesi, sitruunan raastettu kuori, sitruunamehu, sokeri ja perunajauhot kattilaan. Kuumenna koko ajan hiljalleen sekoitellen, kunnes seos kiehahtaa. Lisää keltuaiset ja anna kiisselin jäähtyä.
Jaa marjat jälkiruokakulhoihin. Mittaa vesi, marjamehu ja hyytelösokeri kattilaan. Kiehauta ja kaada marjojen päälle. Anna jäähtyä. Kauho sitruunakiisseliä hyytelön päälle ja tarjoa marenkien kanssa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Muista tehdä ajoissa simaa!
Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla
Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.