Ainekset
Murotaikina
200 g margariinia tai voita
1 dl Dansukker Tomusokeria
1 muna
5 dl vehnäjauhoja
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
0,5 tl suolaa
Täyte
300 g maustamatonta tuorejuustoa
2 dl ranskankermaa
2 luomusitruunan mehu ja raastettu kuori
2,5 dl Dansukker Tomusokeria
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
2 kananmunaa
Koristeluun
Dansukker Tomusokeria
Ohjeet
Vatkaa pehmeä rasva ja sokeri vaahdoksi. Lisää kananmuna hyvin sekoittaen. Lisää myös vehnäjauhot, vaniljasokeri ja suola. Sekoita taikina nopeasti tasaiseksi ja kääri kelmuun. Laita taikina hetkeksi jääkaappiin tekeytymään.
Sekoita kulhossa tuorejuusto, ranskankerma, sitruunamehu sekä raastettu kuori. Vatkaa kananmunat ja sokerit keskenään vaahdoksi ja lisää edelliseen. Kaada täyte irtopohjavuoan pohjalle ja reunoille painellun murotaikinan päälle ja paista 180-asteisessa uunissa 50–60 minuuttia niin, että täyte alkaa olla kiinteä. Jäähdytä torttu ja viimeistele tomusokerilla.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Muista tehdä ajoissa simaa!
Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla
Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.