Ainekset
1 levy (170 g) tummaa moussetäytteistä suklaata
15 kpl rapeita karpalo-kaurakeksejä
3 dl kuohukermaa
400 g turkkilaista jogurttia
2,5 dl Dansukker Tomusokeria
0,5 dl kaakaojauhetta
1 dl Dansukker Glukoosisiirappia
2 rkl Dansukker Vaniljasokeria
½ dl Dansukker Tummaa Siirappia
Ohjeet
Rouhi suklaa ja keksit karkeaksi.
Vaahdota kerma.
Sekoita jogurtti, kaakaojauhe, tomusokeri, glukoosisiirappi ja vaniljasokeri hyvin, lisää kermavaahto huolettomasti sekoittaen joukkoon. Kaada kolmasosa seoksesta pakastimen kestävään astiaan, levitä kolmasosa keksi- ja suklaarouheesta päälle ja valuta siirappiraidat rouheen päälle. Tee loput kerrokset samoin.
Peitä astia kannella tai kelmulla, pane pakastimeen ainakin vuorokaudeksi.
Ota jäätelö noin 15 minuutiksi huoneenlämpöön ennen annoksien kauhomista.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Muista tehdä ajoissa simaa!
Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla
Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.