Ainekset
Suklaakerros
2 ½ dl kermaa TAI maitoa
½ dl tummaa kaakaojauhetta
½ dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
Mokkakerros
2 ½ dl kermaa TAI maitoa
½–1 tl pikakahvijauhetta
½ dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
Koristeluun
vadelmia
kaakaojauhetta
Ohjeet
1. Sekoita suklaakerroksen ainekset kattilassa. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä ½ minuuttia.
2. Kaada liemi tarjottimella oleviin annoskulhoihin, siirrä jääkaappiin ja anna hyytyä pari tuntia.
3. Sekoita mokkakerroksen ainekset kattilassa. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä ½ minuuttia.
4. Kaada hiukan jäähtynyt seos, esim. lusikan kuperan puolen päältä valuttaen, hyytyneen suklaapannacottan päälle. Hyydytä jääkaapissa vielä pari tuntia tai seuraavaan päivään.
5. Viimeistele annokset vadelmilla ja kevyellä kaakaojauheripotuksella juuri ennen tarjoilua.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Sitrushedelmien aika
Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.
Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!
Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.
Kuumaa juomaa
Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.
Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.