Ainekset
50 g tummaa suklaata
1 dl kaakaojauhetta
1 dl kuohukermaa
1 dl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
Koristeluun
sormisuolaa, chilihiutaleita tai (valko)suklaata
Tarjoiluun
2 dl maitoa / suklaalusikka
Kaakaon koristeluun
vaahtokarkkeja, suklaata ja/tai Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
3/4 dl kermavaahtoa
Ohjeet
1. Sulata paloiteltu suklaa vesihauteessa. Sekoita kulhossa kaakaojauhe, kerma, sokeri ja vaniljasokeri. Lisää suklaa ja sekoita tasaiseksi. Pane jääkaappiin jähmettymään.
2. Jaa suklaamassa tasaiseksi kerrokseksi kymmeneen ruokalusikkaan. Koristele halutessasi esim. sormisuolalla, chilihiutaleilla tai (valko)suklaalla. Säilytä kylmässä.
Ota huoneenlämpöön 5–10 minuuttia ennen kaakaon valmistusta.
3. Kuumenna mukissa 2 dl maitoa ja sekoita suklaalusikalla.
4. Koristele makusi mukaan. Tarjoa heti.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Muista tehdä ajoissa simaa!
Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla
Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.