Ainekset
5 dl kermaa TAI maitoa
1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
1 dl tummaa kaakaojauhetta
Pinnalle
100 g vadelmia
2 rkl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
valkosuklaata
Ohjeet
Kuumenna kerma, hyytelösokeri Multi ja kaakaojauhe kiehuvaksi koko ajan sekoittaen ja keitä ½ minuuttia. Kaada seos laseihin tai jälkiruoka-astioihin, pane jääkaappiin ja anna hyytyä 4 tunnista seuraavaan päivään.
Sekoita Siro-sokeri puolisulaneiden vadelmien joukkoon ja annostele seos pannacottien pinnalle. Vuole valkosuklaasta lastuja kuorimaveitsellä tai juustohöylällä ja nosta lastut vadelmien päälle. Tarjoa heti.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Sitrushedelmien aika
Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.
Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!
Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.
Kuumaa juomaa
Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.
Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.