Ainekset
3 dl kermaa
½ dl tummaa kaakaojauhetta
3 rkl Dansukker Hyytelösokeri Multia
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
Marenki
1 kananmunan valkuainen
½ dl suomalaista Dansukker Taloussokeria
1 rkl Dansukker Tomusokeria
(1–2 pisaraa minttuesanssia)
Koristeluun
pähkinöitä tms.
Ohjeet
1. Mittaa kerma, kaakaojauhe ja sokerit kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi sekoitellen ja anna kiehua alhaisella lämmöllä puoli minuuttia. Kaada seos pieniin laseihin, siirrä jääkaappiin, jäähdytä muutamia tunteja tai seuraavaan päivään.
2. Laita kananmunan valkuainen kuumavesihauteen kestävään kulhoon. Laita kattila liedelle ja kuumenna vesi kiehumispisteeseen, sammuta lämmönlähde ja siirrä valkuaiskulho vesihaudekattilan päälle. Aloita vatkaaminen välittömästi ja lisää sokerit vähitellen vatkauksen aikana. Vatkaa pari minuuttia. (Mausta minttuesanssilla.)
3. Valmis marenki on kiiltävää ja kauniisti muotoutuvaa. Annostele tai pursota marenki jääkaappikylmien pannacottien päälle. Halutessasi voit ruskistaa marenkipinnat kaasupolttimella. Koristele pähkinöillä. Tarjoa esim. espresson kera.
Vinkki!
Marengin sijaan voit koristella pannacottat kermavaahdolla.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut
Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Nyt juhlitaan!
Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Suolaista leivontaa
Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Leivo pikkuleipiä
Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.