Ainekset
2,5 dl Dansukker Fariinisokeria
5 dl kaurahiutaleita
1 dl cashewpähkinöitä rouhittuina
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
125 g voita sulatettuna
0,5 tl kardemummaa
ripaus suolaa
Pinnalle
200 g tummaa suklaata sulatettuna
50 g valkosuklaata sulatettuna
värikkäitä nonparelleja
Ohjeet
1. Sekoita kaikki aineet kulhossa tasaiseksi taikinaksi. Painele taikina laakeaan leivinpaperoituun pieneen uunivuokaan (noin 15 cm x 22 cm) noin 1,5 cm paksuksi levyksi.
2. Paista 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia, niin että pinta saa kauniin kullanruskean värin.
3. Jäähdytä ensin noin 15 minuuttia huoneenlämmössä. Sulata suklaat. Kaada vielä lämpimän levyn päälle ensin tumma suklaa ja raidoita pinta valkosuklaalla. Ripottele päälle värikkäitä nonparelleja.
4. Anna levyn jähmettyä jääkaapissa ja leikkaa se sitten suupalan kokoisiksi neliöiksi. Tarjoa siman kanssa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Muista tehdä ajoissa simaa!
Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla
Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.