Sunnuntaipossu

Porsaan ulkofilee paistetaan uunissa sipulin ja juuresten kera herkulliseksi sunnuntairuoaksi.

2 tuntia

Arviot (8 kpl)

Ainekset

noin 1 kg porsaan ulkofileetä
1 tl suolaa
ripaus valkopippuria
1 tl paprikajauhetta
1 tl currya
1 tl inkivääriä
2 tl Dansukker Ruokokidesokeria

Pannuun
2 sipulia
4 valkosipulinkynttä
2 dl vettä

Pinnalle
noin 5 dl paistolientä
1 dl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria tai Ruokokidesokeria

Ohjeet

Aseta lihapala laakeaan uunivuokaan. Sekoita mausteet keskenään ja hiero seos lihan pintaan. Kuori ja lohko sipulit ja valkosipulit vuokaan. Kaada vesi vuoan pohjalle.

Kypsennä lihaa 150-asteisessa uunissa noin 1 ½ tuntia.

Siivilöi paistoliemi laakeaan pannuun, lisää tarvittaessa vettä. Lisää sokeri ja keitä siirappimaiseksi. Kaada mausteseos lihan pintaan.

Vinkki
Kypsennä lihan kanssa uunissa lohkottuja, öljyllä, suolalla, pippurilla ja ruokokidesokerilla maustettuja juureksia.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!