Ainekset
noin 1 kg porsaan ulkofileetä
1 tl suolaa
ripaus valkopippuria
1 tl paprikajauhetta
1 tl currya
1 tl inkivääriä
2 tl Dansukker Ruokokidesokeria
Pannuun
2 sipulia
4 valkosipulinkynttä
2 dl vettä
Pinnalle
noin 5 dl paistolientä
1 dl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria tai Ruokokidesokeria
Ohjeet
Aseta lihapala laakeaan uunivuokaan. Sekoita mausteet keskenään ja hiero seos lihan pintaan. Kuori ja lohko sipulit ja valkosipulit vuokaan. Kaada vesi vuoan pohjalle.
Kypsennä lihaa 150-asteisessa uunissa noin 1 ½ tuntia.
Siivilöi paistoliemi laakeaan pannuun, lisää tarvittaessa vettä. Lisää sokeri ja keitä siirappimaiseksi. Kaada mausteseos lihan pintaan.
Vinkki
Kypsennä lihan kanssa uunissa lohkottuja, öljyllä, suolalla, pippurilla ja ruokokidesokerilla maustettuja juureksia.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.
Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!