Ainekset
noin 1 kg porsaan ulkofileetä
1 tl suolaa
ripaus valkopippuria
1 tl paprikajauhetta
1 tl currya
1 tl inkivääriä
2 tl Dansukker Ruokokidesokeria
Pannuun
2 sipulia
4 valkosipulinkynttä
2 dl vettä
Pinnalle
noin 5 dl paistolientä
1 dl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria tai Ruokokidesokeria
Ohjeet
Aseta lihapala laakeaan uunivuokaan. Sekoita mausteet keskenään ja hiero seos lihan pintaan. Kuori ja lohko sipulit ja valkosipulit vuokaan. Kaada vesi vuoan pohjalle.
Kypsennä lihaa 150-asteisessa uunissa noin 1 ½ tuntia.
Siivilöi paistoliemi laakeaan pannuun, lisää tarvittaessa vettä. Lisää sokeri ja keitä siirappimaiseksi. Kaada mausteseos lihan pintaan.
Vinkki
Kypsennä lihan kanssa uunissa lohkottuja, öljyllä, suolalla, pippurilla ja ruokokidesokerilla maustettuja juureksia.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Muista tehdä ajoissa simaa!
Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla
Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.