Ainekset
50 g voita tai margariinia
1 sipuli silputtuna
2 tl Dansukker Taloussokeria
1 l suppilovahveroita (hienonna halutessasi)
1/2 dl vehnäjauhoja
5 dl vettä
1 kasvisliemikuutio
2 dl kuohukermaa
mustapippuria
(ruohosipulia tai persiljaa)
Ohjeet
Sulata voi kattilassa. Kuullota sipulia hetki. Lisää joukkoon sokeri ja suppilovahverot. Kääntele hetken aikaa, kunnes sienet pehmenevät ja menevät kasaan. Ripottele pinnalle vehnäjauhot ja kääntele sienten joukkoon. Lisää vesi ja kasvisliemikuutio sekä kerma. Hämmennä miedolla lämmöllä 5–10 minuuttia. Mausta mustapippurilla. Tarkista maku. Ripottele pinnalle halutessasi ruohosipuli- tai persiljasilppua.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Sitrushedelmien aika
Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.
Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!
Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.
Kuumaa juomaa
Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.
Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.