Ainekset
Pohja
250 g mantelimassaa
1 1/2 dl Dansukker Luomufariinisokeria
1 munanvalkuainen
Suklaavoikreemi
75 g suklaata
150 g voita
1 1/2 dl Dansukker Luomutomusokeria
1 keltuainen
Kuorrutus
250 g tummaa suklaata
Ohjeet
1. Pane kiertoilmauuni lämpenemään 175 asteeseen.
2. Raasta mantelimassa. Lisää fariinisokeri ja munanvalkuainen, vatkaa tasaiseksi.
3. Annostele taikina esim. pursottamalla nokareiksi pellille ja tasoita (kostutetuin sormin) kiekoiksi, halkaisija n. 4 cm. Paista uunin alaosassa noin 12–14 minuuttia, tarkkaile paistumista. Anna jäähtyä kunnolla.
4. Rouhi täytteen suklaa ja sulata se vesihauteessa. Jäähdytä hieman. Vatkaa voi kuohkeaksi ja lisää tomusokeri ja keltuainen joukkoon. Lisää suklaa ja vatkaa seos tasaiseksi ja kuohkeaksi.
5. Levitä tai pursota täyte jäähtyneille pohjille. Pane pakastimeen 15 minuutiksi.
6. Rouhi kuorrutteen suklaa ja sulata se vesihauteessa. Ota suklaabiskvetit pakastimesta ja dippaa suklaavoikreemi suklaaseen. Anna jäähtyä ritilällä. Säilytä jääkaapissa. Biskvit voi myös pakastaa.
Vinkki!
Halutessasi mausta pohja kanelilla ja suklaavoikreemi piparkakkumausteella.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Muista tehdä ajoissa simaa!
Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla
Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.