Ainekset
500 g silakkafileitä
1 dl merisuolaa
Mausteliemi
1 dl etikkaa
1 dl vettä
1 dl Dansukker Taloussokeria
1 sipuli
1 iso porkkana
1–2 laakerinlehteä
1 rkl maustepippureita
Ohjeet
Laita silakkafileet teräskulhoon ja ripottele joukkoon merisuolaa. Suojaa foliolla tai kelmulla ja nosta jääkaappiin maustumaan yön yli.
Mittaa etikka, vesi ja sokeri kasariin ja kiehauta, kunnes sokeri on liuennut. Jäähdytä.
Kääri suolatut silakkafileet rulliksi. Kuori sipuli ja porkkana ja viipaloi ohuiksi viipaleiksi. Laita ne kerroksittain lasipurkkiin silakkarullien kanssa. Ripottele joukkoon maustepippurit ja kaada päälle jäähtynyt mausteliemi.
Anna kalan maustua jääkaapissa muutama päivä. Tarjoa!
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Sitrushedelmien aika
Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.
Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!
Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.
Kuumaa juomaa
Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.
Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.