Suvin sekamarjahillo

Suvi Teräsniska otti vastaan hillohaasteen. Hän teki ensimmäistä kertaa elämässään marjahilloa – ja se oli muuten yllättävän helppoa.

n. 5 dl

PT10M

15 minuuttia + jäähdytys

Arviot (5 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

5 dl mustikoita
2,5 dl vadelmia
2,5 dl mustaherukoita
0,5 dl vettä
3 dl Dansukker Hillosokeria

Ohjeet

1. Perkaa marjat.

2. Mittaa marjat ja vesi kattilaan. Kuumenna. Kun vesi höyryää, lisää hillosokeri varovasti sekoitellen joukkoon. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä hiljaa poreillen noin 10 minuuttia. Kuori mahdollinen vaahto pois hillon pinnalta lusikalla tai reikäkauhalla.

3. Ota kattila liedeltä ja anna jäähtyä 15–30 minuuttia, sekoita välillä. Kaada hillo puhtaisiin, kuumennettuihin tölkkeihin. Sulje hyvin. Anna jäähtyä ja nosta purkit jääkaappiin.

Vinkki! Hillo hyytyy lopullisesti noin vuorokaudessa. Säilytä hillo mieluiten viileässä/jääkaapissa.

Helppo tapa valmistella purkit säilöntäkuntoon:
Pese purkit ja kannet astianpesukoneessa mahdollisimman kuumalla ohjelmalla. Ota purkit koneesta ja purkita hillo.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Sima, perinteinen

Muista tehdä ajoissa simaa!

Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hillo pakastemarjoista

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Appelsiinibroileri

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Itse tehty granola

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Amerikkalaiset pannukakut

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.