Syreenisiirappi

Kokeile hempeän väristä syreenisiirappia drinkkeihin, mocktaileihin, jääteehen, jälkiruokiin ja leivonnaisiin. Virkistävään kesäjuomaan tarvitset vain syreenisiirappia ja kivennäisvettä.

15 min + 1 vrk

Arviot (19 kpl)

Ainekset

3–4 syreenin kukkaterttua
1 (luomu)sitruuna
1 l vettä
500 g Dansukker Taloussokeria

Tarjoiluun
kivennäisvettä

Ohjeet

Puhdista ja huuhtele syreeninkukinnot. Nypi kukat tertuista lasipurkkiin. Lisää pesty, viipaloitu sitruuna. Kiehauta vesi ja sokeri kattilassa ja anna kiehua 10 minuuttia. Kaada liemi kukkien päälle purkkiin ja sulje kansi. Anna maustua viileässä vuorokauden ajan. Siivilöi ja kaada puhtaaseen lasipulloon. Säilytä syreenisiirappi jääkaapissa ja käytä viikon kuluessa.

Virkistävä syreenijuoma:
Pane korkean lasin pohjalle muutama syreeninkukka ja kaada päälle tilkka syreenisiirappia. Täytä lasi kivennäisvedellä.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!