Ainekset
3–4 syreenin kukkaterttua
1 (luomu)sitruuna
1 l vettä
500 g Dansukker Taloussokeria
Tarjoiluun
kivennäisvettä
Ohjeet
Puhdista ja huuhtele syreeninkukinnot. Nypi kukat tertuista lasipurkkiin. Lisää pesty, viipaloitu sitruuna. Kiehauta vesi ja sokeri kattilassa ja anna kiehua 10 minuuttia. Kaada liemi kukkien päälle purkkiin ja sulje kansi. Anna maustua viileässä vuorokauden ajan. Siivilöi ja kaada puhtaaseen lasipulloon. Säilytä syreenisiirappi jääkaapissa ja käytä viikon kuluessa.
Virkistävä syreenijuoma:
Pane korkean lasin pohjalle muutama syreeninkukka ja kaada päälle tilkka syreenisiirappia. Täytä lasi kivennäisvedellä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Muista tehdä ajoissa simaa!
Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla
Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.